Meidän kesken

Kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkodin, Sisukodin tehtävänä on edistää asukkaidensa selviytymistä arkielämässä mahdollisimman itsenäisesti ja tukea heidän sosiaalisten taitojensa kehittymistä – ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksen avulla, kodinomaisessa ympäristössä.

26.03.2016

Pääsiäisen aika

Hiphei!

Pääsiäisen pyhäpäiviä vietellään herkutellen, nauttien toistemme seurasta ja sään salliessa ulkoilemalla mutta mitäs muuta Sisukodissa on nyt viime kerran jälkeen touhuttu...?

 

 

 

 

 

 Niin, mitäs me olemmekaan täällä touhunut...

No maaliskuu alkoi irtautumisella tavallisesta arjestamme ja lähdimme koko porukka picnic-risteilylle nauttimaan olosta, musiikista ja vähän ruuastakin.                                     Tanssijalka vipatti suuremmalla osaa porukkaa kovasti ja onneksi tarjolla olikin hyvää tanssimusiikkia sekä tanssittajia.

 

Kuvassa Marko ja Sami on juuri tulossa tanssilattialta iloisella mielellä hyvän musiikin saattelemana levähtämään.

 

 Tanssiminen ja musiikista nauttiminen jatkui muutaman viikon kuluttua kun lähdimme tanssimaan Ruusukorttelin tansseihin. Siellä tavattiin vanhoja tuttuja erilaisista yhteyksistä ja kyllähän sielläkin tanssimaan pääsi.

 

 Tanssiminen on kyllä meidän asukkaiden lempipuuhaa, ainakin osan mutta kaikki kyllä nauttivat musiikista toden teolla!

 

Viime viikon sunnuntaina, palmusunnuntaina, kävimme koko porukka Paimiossa kehitysvammaisten kirkkopyhässä. Reissu oli mukava ja tulipa siinä matkalla nähtyä pari virpojaakin! Sunnuntaina meillä ei käynyt yhtäkään virpojaa, mutta sitä edeltävänä perjantaina meillä oli oikein virpojalauma! Varmasti melkein 20 virpojaa kun paikallinen eskariryhmä kävi virpomassa ja esittivät he meille vähän ohjelmaakin.

Nyt tätä pääsiäisen aikaa olemme viettäneet rauhassa, nauttien kiireettömyydestä. Asukkaat saivat toivoa mitä haluaisivat syödä ja kaikkea herkullista ruokaa on kyllä ollutkin. Nyt alkaa pikkuhiljaa porukka kokoontua television ääreen ajatuksissaan kahvi ja pashakakku joten sitä sitten seuraavaksi.

Mutta oikein hyvää pääsiäispyhien jatkoa meiltä kaikilta Sisukodista!