Meidän kesken

Kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkodin, Sisukodin tehtävänä on edistää asukkaidensa selviytymistä arkielämässä mahdollisimman itsenäisesti ja tukea heidän sosiaalisten taitojensa kehittymistä – ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksen avulla, kodinomaisessa ympäristössä.

06.12.2015

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

 

Meillä on ollut täällä Sisukodissa taas vilinää ja vilskettä.

Viime viikonloppuna meillä alkoi joulun odotus. Laitoimme jouluvaloja ja päivätoiminnan puolelle jouluverhot. Leivoimme myös piparkakkuja sekä joulutorttuja joululaulujen soidessa. Sunnuntaina 29.11. kävimme Auran kirkossa joulukonsertissa kuuntelemassa Jore Marjarannan ja Olli Ahvenlahden tulkitsemia kappaleita.

 

Tässä alla olevassa kuvassa Kirsi ja Pauli odottelevat jouluruokaa. Kävimme Turun tukiyhdistyksen joulujuhlassa nauttimassa jouluruoasta sekä hyvästä musiikista ja tunnelmasta.

 

Tänään olemme viettäneet Suomen itsenäisyyspäivää pohtien kuinka kauan Suomi onkaan ollut itsenäinen ja mitä se itsenäisyys sitten tarkoittaakaan. 

Söimme juhlalounaan rauhassa ja nauttien, ruuan jälkeen maistelimme vielä Itsenäisyyspäivän kakkua, joka oli hirmu hyvää! 

 

Partioporukallamme oli tänään  lupauksenanto. Tässä kuva partioporukasta, joka on juuri lähdössä lupauksenanto tilaisuuteen. 

 

Tämmöistä olemme touhuneet nyt hiljattain, paljon on ollut tekemistä.

Hyvää joulun odotusta kaikille,

toivoo Sisukodin porukka