Meidän kesken

Kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkodin, Sisukodin tehtävänä on edistää asukkaidensa selviytymistä arkielämässä mahdollisimman itsenäisesti ja tukea heidän sosiaalisten taitojensa kehittymistä – ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksen avulla, kodinomaisessa ympäristössä.

29.10.2015

Kesän kuulumisia

Kesä on mennyt ja kovaa vauhtia ollaan menossa jo joulua kohti!  Nyt onkin hyvä aika palata vähän kesän tapahtumiin..

Kesä oli ilmojen puolesta sellainen kun oli, mutta emme antaneet sen haitata vaan nautimme niistä aurinkoisista päivistä mitä meille annettiin. 

 

 Kesäkuun meillä oli vielä päivätoimintaa aina viimeiselle viikolla asti, josta sitten alkoikin kauan odotettu kesäloma.  

 Juhannusta osa asukkaista vietti perheidensä luona  ja me, muut jotka olimme paikalla, kävimme  ihastelemassa Naantalia. Sää ei oikein suosinut,    vettä tuli mutta se ei meitä haitannut vaan    kiertelimme katselemassa ja söimme hyvin.  

 Lisäksi kävimme kesäkuussa uimassa ilmojen suodessa sekä tutkimassa millaista meno oli Turun keskiaikaisilla markkinoilla oli.

 

 

 Heinäkuu oli meillä lomailua ja paljon ulkoilua sekä  nauttimista lomailusta.

 Kävimme Kaarinan Kuusistossa, Koivukankareen  lomakeskusksessa jossa olimme yötä. Tämä  Kuusiston leiri on jäänyt asukkaiden muistoihin  hyvin, osa kun oli ensimmäistä kertaa tälläisellä  leirillä mukana. Leirillä asukkaat saivat uida ja osa  intoutui laulamaan karaokeakin, kaikin puolin leiri  oli mukava irtiotto arjesta. 

 Lisäksi meillä oli heinäkuussa ohjelmassa Kalikan  kesäpäivä jossa nautittiin uimisesta ja vanhojen  ystävien seurasta.   Muutamia pienempiä retkiä  toteutettiin Turun suuntaan, muun muassa elokuvissa käynti. Heinäkuun lopussa alkoi taas normaali arki, kun päivätoiminta jatkui loman jälkeen. 

 

Mutta ei menot siihen loppuneet, kenties päin vastoin.

Elokuun aloitti kauan odotettu laivareissu, picnic-risteily jossa sai nauttia musiikista ja tanssahdella sen tahdissa sekä herkutella notkuvista buffetpöydistä. 

Toinen todella odotettu juttu oli Ylisfestarit, joihin lähdimme mukaan. Esiintyjinä siellä oli muun muassa JVG, Happoradio ja ehkä kaikista odotetuin esiintyjä meidän mielestämme: YÖ. Päivä kului nauttien festaritunnelmasta ja kotona oltiin iltamyöhään, sinä iltana kyllä kaikki nukahtivat nopeasti ja nukkuivat hyvin.  

 Valasrannan tansseissaolimme nauttimassa Kyösti Mäkimattilan musiikista ja kävimme Littoisten lavalla vähän harjoittelemassa tanssia Tanssiseura Sekahaun johdolla. 

 

Näin täällä on vietetty kesää, toivottavasti sinulla on ollut myös mukava kesä! :)