Meidän kesken

Kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkodin, Sisukodin tehtävänä on edistää asukkaidensa selviytymistä arkielämässä mahdollisimman itsenäisesti ja tukea heidän sosiaalisten taitojensa kehittymistä – ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksen avulla, kodinomaisessa ympäristössä.

30.11.2014

Käytiinpä reissussa

Syksyllä oli näiden kaikkien ihanien kesäretkien jälkeen huippuretki Kreetalle. Mukana meillä oli jo kokenut reissuporukka, eikä kenenkään tarvinut jännittää ekaa kertaa lentokoneessa. Kohteeksi valikoitui pitkän harkinnan jälkeen Kreetan Kolymbar. Hotelli oli kerrassaan mahtava, ja siellä meillä kuluikin aikalailla aikaa, koska kävelytiet olivat meille hieman kapeita ja vilkkaita. Toki retkeilimme omatoimisesti ja ohjatusti.

Hotelli oli aivan meren rannalla, uimme ja kahlailimme rannalla, mutta eniten taisi olla kuitenkin käytössä hotellin aivan mahtavan ihana uima-allas.

Kävimme bussiajelulla vuorilla, asukkaiden mielestä retki oli mahtava, itse taisin rypistää silmät kiinni aika useasti kun tiet näyttivät mielestäni aivan liian kapeilta isolle bussille.

Omatoimisesti kävimme Haniassa ja pienemässä kylässä Platiniaksessa josta ostelimme tuliaiset kotiväelle.