Meidän kesken

Kehitysvammaisten aikuisten ryhmäkodin, Sisukodin tehtävänä on edistää asukkaidensa selviytymistä arkielämässä mahdollisimman itsenäisesti ja tukea heidän sosiaalisten taitojensa kehittymistä – ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksen avulla, kodinomaisessa ympäristössä.

27.10.2014

Kesäjuttuja

Nyt kun syksy on jo pitkällä, löytyy meilläkin aikaa istahtaa hetkeksi tietokoneen ääreen ja palata ajassa muutama kuukausi taakse päin.

Heinäkuu on ollut lomakuu, mutta täynnä ohjelmaa mm. Kansainväliset markkinat, Okran maatalousnäyttely, Kalikan rantapäivät, August Pyölniitun museoretki.

Olemme myös kolunneet läpi liki jokaisen varsinaissuomalaisen tanssilavan. Kesä jatkui ja jatkui, lämmintä riitti ja niin jatkuivat myös Sisukodin kesäretket. Elokuussa tulikin isot purjeveneet Turkuun ja niitä oltiin porukalla katsomassa. Zoolandiaan ja Käsityöläismuseoonkin tehtiin retket. Kesä oli kaiken kaikkiaan loistava, lämmin ja aurinkoinen. Loppukesästä meidän vahvuuteen liittyi yksi uusi työntekijä, Tero, hänet voit katsastaa henkilökunnan esittelysivulta.